Τα ποιήματα : 1956-1992 - Παππά, Λένα, 1932- (Αρμός, 1994)
Σ αυτόν τον τόμο περιέχονται ανέκδοτες ποιητικές συλλογές της βραβευμένης από την Ακαδημία Αθηνών ποιήτριας της οποίας τα ποιήματα έχουν μεταρασθεί σε πολλές γλώσσες (Γαλλικά και Ισπανικά όπου έχουν εκδοθεί βιβλία της), Γερμανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Βραζιλιάνικα και δημοσιευθεί σε Ανθολογίες και Περιοδικά του εξωτερικού.