Το θεμέλιο που τρίζει - Πολυκράτης, Γεώργιος Δ., 1930- (Ελληνική ποίηση, 2011)
Η ξυλογραφία του εξώφυλλου είναι έργο του μεγάλου μας ζωγράφου και χαράκτη Σπύρου Βασιλείου (1903-1985) με τον τίτλο "Ποιες κρύες βρύσες με κρύα νερά", μετά από ευγενική έγκριση της χρήσης του από το Μουσείο-Αρχείο Σπύρου Βασιλείου. Ο συγγραφέας το ετοποθέτησε στο εξώφυλλο του βιβλίου του σαν ένδειξη σεβασμού προς το μεγάλο έργο του ζωγράφου.