Δημόσιες σχέσεις : μια σύγχρονη προσέγγιση - Αρναούτογλου, Ελευθερία (Μάρκετινγκ, 2015)
Το βιβλίο παρουσιάζει με απλό, κατανοητό και πρακτικό τρόπο το παρεξηγημένο, έως και σήμερα, αντικειμένο των Δημοσίων Σχέσεων. Στόχος είναι να βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει την έννοια και τον ρόλο των Δημοσίων Σχέσεων, να εφαρμόσει τα μέσα, τις τεχνικές και τα εργαλεία των Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και να καταρτίσει το πρόγραμμα των Δημοσίων Σχέσεων. Βασισμένο στη σύγχρονη επιστημονική βιβλιογραφία και τη μακροχρόνια διδακτική και ερευνητική εμπειρία της συγγραφέως, το βιβλίο αναλύει τα εξής ζητήματα: ➔ εξέλιξη Δημοσίων Σχέσεων, ➔ έννοια, ρόλος και λειτουργία Δημοσίων Σχέσεων, ➔ διαχωρισμός και αλληλεπίδραση Δημοσίων Σχέσεων-Μάρκετινγκ-Διαφήμισης, ➔ κοινό και κοινή γνώμη, ➔ επικοινωνία των Δημοσίων Σχέσεων με τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, ➔ αξιοποίηση social media από τις Δημόσιες Σχέσεις, ➔ πρακτική οργάνωση εκδηλώσεων, ➔ Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ➔ πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων. Το βιβλίο περιέχει παραδείγματα και μελέτες περίπτωσης, σχήματα και πίνακες, ερωτήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου και παράρτημα με την ορολογία των Δημοσίων Σχέσεων.