Το τέλος της ομιλίας : ποιήματα - Χυτήρης, Τηλέμαχος Μ. (Καστανιώτης, 1988)
Όλα τα ποιήματα που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, έχουν δημοσιευθεί και κυκλοφορήσει στο διάστημα 1973-1986 από τις εκδόσεις Κέδρος ("Ποιήματα εκ προμελέτης"), Πλέθρον ("Θέμα") και Νεφέλη ("Τόποι νέοι", "Σα να συνέβη"). Ορισμένα όμως ποιήματα που περιέχονται στις πιο πάνω συλλογές έχουν αφαιρεθεί εδώ με κριτήριο την ενότητα αυτής της έκδοσης. Προτίμησα τον τίτλο "Το τέλος της ομιλίας", από τον γενικό τίτλο "Ποιήματα" που συνηθίζεται σε ανάλογες εκδόσεις. Αυστηρός κριτής ο αναγνώστης και αυστηρότερος ο χρόνος.