Οι μύθοι του Αισώπου σε κόμικς. - Αποστολίδης, Τάσος (Χαρταετός : Βιβλία για παιδιά, 1991)
Οι "ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ", σε πεζό ἡ ποιητικό λόγο, αποτέλεσαν -από τα παλιά χρόνια, ως τις μέρες μας- ένα ευχάριστο και ωφέλιμο ανάγνωσμα για τα παιδιά. Διασκευή τους σε κόμικς γίνεται για πρώτη φορά και, καθώς, οι μύθοι αναπτύσσονται με χάρη, χιούμορ, συντομία και σαφήνεια, έρχονται σε πλήρη συζυγία με τους ρυθμούς και τις εκφραστικές δυνατότητες της τέχνης των κόμικς.