Παγκόσμια εικονογραφημένη ιστορία - Fry, Somerset (Πατάκης, 1996)
Μια νέα προσέγγιση στην παγκόσμια ιστορία από διεθνή σκοπιά. Ολοκληρωμένη παγκόσμια ιστορία, από την εμφάνισή της ζωής στη Γη ως σήμερα. Εξηγεί τα κυριότερα γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας χρόνο με το χρόνο και κατά ήπειρο. Πάνω από 20 εικονογραφημένα χρονοδιαγράμματα που απεικονίζουν την παράλληλη ροή των γεγονότων σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες από 1500 έγχρωμες φωτογραφίες, εικονογραφήσεις και χάρτες καθιστούν την ιστορία ζωντανή.