Τα δέντρα που τα λένε Ντίβι-Ντίβι : Διηγήματα - Σαραντίτη-Παναγιώτου, Ελένη (Εκδόσεις Καστανιώτη, 1983)
Το γράμμα της Ισμήνης - Τα δέντρα που τα λένε Ντίβι-ντίβι - Η κυρία Φανή - Η μάνα μου στους Χαιρετισμούς - Λιποχώρι, 19 Νοεμβρίου '79 - Μέχρι να χτυπήσουνε οι καμπάνες... -- Η Χάρη - Τυχερός στο χώμα του τονε γέννησε - Ο Διογένης που γύρευε τον Αναστάση.