Στο αίμα που ξυπνάει : ποιήματα - Μποζίκης, Ιωάννης Σωτ. (Μποζίκης, 2006)
Η έκδοση αυτή εξετάζει τις διακοσμητικές τέχνες που συνοδεύουν την αρχιτεκτονική. Περιλαμβάνει έξοχες τοιχογραφίες και ανάγλυφα, εκτελεσμένα πάνω σε επίχρισμα ή σε ξύλινη επένδυση, που προέρχονται από παραδοσιακά αρχοντικά και νεοκλασικά μέγαρα της Ελλάδας.