Το διπλό άλλοθι - Cain, James M., 1892-1977 (Αστυνομική λογοτεχνία ;)
Ο Τζέημς Κέην είναι από τους πλέον γνωστούς και στην Ελλάδα συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας. Μετά την "Άνοδο και την Πτώση της Μίλντρεντ Περς" που τόσο συζητήθηκε, ο Κέην σε ένα κλασσικό αστυνομικό μυθιστόρημα: "Το διπλό άλλοθι" κρατάει μέχρι την τελευταία στιγμή την αγωνία για τον ένοχο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)