Καιρός του φιλήσαι : ποίηση - Παπαχρήστου-Πάνου, Ευαγγελία (Εντός, 2005)
"Το βλέμμα σου γαλήνιο ανέσυρε το βάλσαμο. Ξεχασμένο, καθώς ήταν, σ' ένα βάθος πολλαπλών επιστρώσεων, είχε χάσει τη λάμψη του. Το βάλσαμο που αναδύθηκε άγγιξε την ψυχή σαν φεγγαρίσιο χάδι." (απόσπασμα από το βιβλίο) Η Κορίνθια ποιήτρια και δοκιμιογράφος κα Παπαχρήστου Πάνου, η βραβευμένη λογοτέχνης της αντίστασης, του αγώνα και της θυσίας κυκλοφόρησε την 26η συλλογή με τίτλο, "Καιρός του φιλήσαι" (Εκκλ. Γ'1). Και η νέα της πνευματική εργασία είναι ένα μπουκέτο με ευωδιαστά ποιητικά άνθη, που σίγουρα θα συγκεντρώσουν την προσοχή των κριτικών και το θαυμασμό των εραστών της τέχνης.