Πληθωρισμός : ένας οδηγός για την κρίση της οικονομικής επιστήμης - Trevithick, James Anthony (Σταμούλης, 1982)
Ο πληθωρισμός συνοδευόμενος από οικονομικές διαταραχές και λαϊκή δυσφορία συνεχίζει να αποτελεί σοβαρή πρόκληση για την αξιοπιστία της οικονομικής επιστήμης.