Ευτυχώς ο μπαμπάς έφερε γάλα - Gaiman, Neil, 1960- (Εκδόσεις Παπαδόπουλος, 2014)
«Ήμουν, που λέτε, πάνω στην άκρη της σανίδας και με περίμενε σίγουρος θάνατος, όταν ξαφνικά μια σκοινένα σκάλα ακούμπησε τον ώμο μου και άκουσα μια βαθιά και βροντερή φωνή να μου λέει ΄΄ΓΡΗΓΟΡΑ! ΑΝΕΒΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ΄΄» Ανακαλύψτε πόσο περίεργα μπορούν να γίνουν τα πράγματα σ' αυτό το ξεκαρδιστικό μυθιστόρημα όταν το ταξίδι στον χρόνο μπλέκεται με τα δημητριακά για πρωινό!