Θα σε σώσω ό,τι κι αν γίνει - Μητσιάλη, Αλεξάνδρα, 1967- (Εκδόσεις Παπαδόπουλος, 2013)
Μια σκοτεινή νύχτα του Μάρτη ο Ντιμίτρι ανεβαίνει κρυφά στο τρένο με τα ξύλινα βαγόνια έχοντας ένα σκοπό:να σώσει την αγαπημένη του που κινδινεύει.Θα περάσει τα σύνορα και θα βρεθεί μόνος και εκτεθειμένος σε μια άλλη χώρα για να εφαρμόσει ένα σχέδιο που έχει προετοιμάσει καλά.Θα βρεί αναπάντεχο σύντροφο στην προσπάθεια του έναν συνομήλικό του απο την άλλη πλευρά των συνόρων,που θαρραλέα θα σταθεί δίπλα του.Όμως οι αντίπαλοι,που εμπορεύονται παιδιά και εφήβους για κάθε χρήση,κρατούν όπλα και δεν έχουν ενδοιασμούς.Η Σόνια καιη φίλη της η Γκάλια απειλούνται κάθε στιγμή.Φτάνει η λαχτάρα του ήρωά μας καιτο πείσμα του για να νικήσει μια μαφία που δε διστάζει μπροστά σε τίποτα;Πόσο βαθιά πρέπεινα είναι μια αγάπη για να κατορθώσει να υψωθεί πάνω απο τα εμπόδια;Πόσο δύσκολο είναι να βρει ο Ντιμίτρι τη δύναμη να ορθώσει το ανάστημα του για να διορθώσει όχι μία αλλά πολλές αδικίες και να υπερασπιστεί το όνειρο του για μια αλλιώτικη ζωή με τη Σόνια; Πρόλογος: 'Αλκη Ζέη.