Ο Καβάφης και οι νέοι - Μαρωνίτης, Δημήτρης Ν., 1929-2016 (Θεμέλιο, 1984)
Αφιέρωση / Δ. Ν. Μαρωνίτης [Χωρίς τίτλο] / Δ. Ν. Μαρωνίτης Οι νέοι στην ποίηση του Καβάφη : στατιστικά δεδομένα και ορολογία / Απόστολος Χαραλαμπίδης, Μαρωνίτης, Νατάσα Πεπονή Κατηγορίες των καβαφικών νέων / Λία Ζουργού, Μαρωνίτης, Βασίλης Αναστασιάδης Επικήδειοι και επιτύμβιοι νέοι / Τένα Κεπαπτσόγλου, Μαρωνίτης Το ζεύγος νέος-γέρος στην ποίηση του Καβάφη / Β. Ι. Αναστασιάδης, Μαρωνίτης Νέοι της καβαφικής μνήμης / Νατάσα Πεπονή, Μαρωνίτης Καλλιτεχνημένοι και μνημειακοί νέοι στον Καβάφη / Κατερίνα Ιεροδιακόνου, Μαρωνίτης, Πεπονή Καβαφικό έργο και καβαφική βιβλιογραφία / Ελένη Γκόνη, Μαρωνίτης, Αναστασιάδης Ο ερωτικός Καβάφης / Μαρωνίτης, Πεπονή, Ιεροδιακόνου, Ζουργού, Χαραλαμπίδης, Αναστασιάδης