Microsoft visual basic 6.0 professional : βήμα βήμα - Craig, John Clark (Βιβλία Υπολογιστών / Κλειδάριθμος, 1998)
Το MICROSOFT VISUAL BASIC 6.0 ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ, βασισμένο στην καθιερωμένη αρχή της εκμάθησης με βάση την πρακτική εξάσκηση , θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τις νέες δυνατότητες της τελευταίας έκδοσης της Microsoft Visual Basic. Tα πολυάριθμα παραδείγματα του βιβλίου με τις απλές και κατανοητές οδηγίες θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δημοφιλή γλώσσα προγραμματισμού για να δημιουργήσετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο τις δικές σας εφαρμογές για Windows.