Δουλέψτε με το AutoCAD 2008 - Κάππος, Γιάννης Θ. (Κλειδάριθμος, 2007)
Με το βιβλίο αυτό στα χέρια σας, μπορείτε να αισθανθείτε τη σιγουριά που αποζητάτε από ένα βοήθημα, γιατί αποτελεί έναν πλήρη και ολοκληρωμένο οδηγό για γρήγορη, εύκολη και συστηματική εκμάθηση του AutoCAD. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, που το σχέδιο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς του. Το βιβλίο αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης σειράς Δουλέψτε με το AutoCAD, που ξεκίνησε από την έκδοση 13 για DOS και έρχεται σήμερα να καλύψει την έκδοση του 2008! Το βιβλίο περιέχει: · Δομημένη παρουσίαση των εντολών, τόσο ως προς τον τρόπο εκτέλεσής τους όσο και ως προς τη λειτουργική σκοπιμότητα που εξυπηρετεί κάθε μία από αυτές. · Παραδείγματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του Έλληνα τεχνικού με ιδιαίτερη προσοχή στο ελληνικό κείμενο και με τις μονάδες στο Μετρικό σύστημα. · Βοήθεια στον αρχάριο ώστε να ξεκινήσει την εκμάθηση του AutoCAD σωστά και γρήγορα. · Όλες τις νέες δυνατότητες που θα βοηθήσουν τους χρήστες των προηγουμένων εκδόσεων να προσαρμοστούν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στο νέο περιβάλλον. · Τεχνικές που προσφέρουν στον πεπειραμένο χρήστη τη δυνατότητα της εύκολης και γρήγορης προσαρμογής των αναγκών της καθημερινής εργασίας σε ένα πιο αυτοματοποιημένο περιβάλλον. · Τα πάντα για το AutoCAD 2008, ξεκινώντας από την εγκατάσταση του προγράμματος και φτάνοντας μέχρι την 3Δ σχεδίαση.