Πουλερικά : κότες, γαλοπούλες, πάπιες, φασιανοί, πέρδικες - Mercia, Leonard S. (Ψύχαλου, 2008)
Το βιβλίο "Πουλερικά" απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την εκτροφή πουλερικών σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο. Περιέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με: - Την επιλογή πουλιών για παραγωγή κρέατος ή αυγών. - Τον εξοπλισμό και τους χώρους στέγασης του κοπαδιού. - Τη μεταποίηση των αυγών και του κρέατος που παράγονται.. - Την υγεία των πουλιών. - Τις φροντίδες εκτροφής και την αναπαραγωγή τους. Τα είδη των πουλιών που περιλαμβάνονται είναι: - Κοτόπουλα - Γαλοπούλες - Πάπιες και χήνες - Φραγκόκοτες, ορτύκια, πέρδικες & φασιανοί.