Ούμ Καλσούμ - Τασούλας, Μανουήλ (Οδός Πανός, 1992)
Λέγεται πως η λατρεία του κοινού της έφτασε κάποτε σε τέτοιο σημείο, ώστε την διέκοψαν από μια συναυλία της και κρατώντας την στα χέρια την ανέβασαν να τους τραγουδήσει από ένα μιναρέ, αποθεώνοντάς την. Όταν πέθανε η Ουμ Καλσούμ, η Αίγυπτος βυθίστηκε σε πένθος.