Αποκάλυψη. - Jones, Lisa Renee (Inside out ;, 2015)
Ανακαλύψατε τα μυστικά της Ρεμπέκα. Ανακαλύψατε τα μυστικά της Σάρα. Και τώρα ήρθε η ώρα η Σάρα να ανακαλύψει τα πιο βαθιά και σκοτεινά μυστικά «του»... Άραγε, όμως, αυτά τα μυστικά θα τους ενώσουν ή θα τους διαλύσουν; Είναι πλέον τα πάντα για εκείνη∙ η ζωή της, η καρδιά της, η ίδια της η ψυχή. Κρύβει, όμως, μέσα του βαθιές πληγές και σκοτάδι, και τα μυστικά του είναι πολλά. Η Σάρα θα ρισκάρει τα πάντα για εκείνον. Εκείνος, από την πλευρά του, θα τολμήσει να εκφράσει τις πιο ενδόμυχες ανάγκες του και τις πιο ερωτικές του επιθυμίες. Και μέσα στη δίνη του πάθους, θα αποκαλύψει όλα όσα τον βασανίζουν, όλα εκείνα από τα οποία δεν μπορεί να ξεφύγει. Για να καταφέρει να είναι μαζί του, πρέπει να αποδεχτεί κάθε σκοτεινή πτυχή του και να γίνει το καταφύγιό του μετά την καταιγίδα που θα σημάνει και την τελική του λύτρωση.