Αν ήμουν εσύ. - Jones, Lisa Renee (Inside out ;, 2013)
Είναι πλούσιος, διάσημος και σκοτεινός, και με ελκύει όσο κανείς άλλος. Μου είναι αδύνατον να του αντισταθώ... Η Σάρα ΜακΜίλαν, καθηγήτρια λυκείου, κληρονομεί το κλειδί μιας αποθήκης όπου βρίσκει τυχαία το ημερολόγιο μιας γυναίκας με το όνομα Ρεμπέκα. Ξεφυλλίζοντάς το, ανακαλύπτει την καταγραφή του χρονικού της σχέσης της Ρεμπέκα με έναν μυστηριώδη εραστή, μιας σχέσης παθιασμένης, γεμάτης σκοτεινά μυστικά. Αποφασισμένη να μάθει τι απέγινε η Ρεμπέκα, αφού το ημερολόγιο τελειώνει απότομα, η Σάρα εισβάλλει στον κόσμο της τέχνης, όπου εντρυφούσε εκείνη, και συναντά δύο άντρες. Ποιος να ήταν, άραγε, αυτός που την είχε γοητεύσει και είχε κάνει πραγματικότητα την πιο τρελή της φαντασίωση; Η Σάρα, ακολουθώντας τα χνάρια της Ρεμπέκα, γεύεται τις απαγορευμένες ηδονές αδιαφορώντας για το μέλλον που της επιφυλάσσει η απόλυτη υποταγή...