Τηλέμαχος ο Διαμαντοσαυρούλης - Γλυνού, Κατερίνα (Χατζηλάκος, 2012)
Τι έκρυβε το μεγάλο μυστικό του κάστρου; Πώς ο τηλέμαχος ο Διαμαντοσαυρούλης και η παρέα του, βρέθηκαν ανάμεσα στα ζώα τού δάσους; Μια παράξενη ιστορία που συναρπάζει, γεμάτη αγάπη, φιλία, αλληλεγγύη και μεγαλοψυχία.