Η ανάσα των Θεών - Βερούτη, Βάνα (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνη, 2006)
Ορθόδοξοι μοναχοί, ινδουιστές και ισλαμιστές διασταυρώνονται και υφαίνουν μια ιστορία όπου αναδεικνύεται η ενωτική δύναμη των θρησκειών και των αισθημάτων. Από τα μοναστήρια του Αγίου Όρους μέχρι το Λονδίνο και τις κοιλάδες της Ουαλίας, από τη σαβάνα της Κένυας μέχρι τους πολυσύχναστους δρόμους του Δελχί και τις μαγικές όχθες του Βαρανάσι, Έλληνες, ¶γγλοι και Ινδοί επηρεάζουν καταλυτικά τη ζωή ο ένας του άλλου.