Μέλισσες στην ομίχλη - Setiawan, Erick, 1975- (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνη, 2013)
Δύο αδερφές που από μικρές έχουν ανατραφεί έτσι ώστε να απεχθάνονται η μία την άλλη, ένας τάφος κρυμμένος στον κήπο και η Εύα, η τρομερή αρχηγός της οικογένειας, της οποίας τα πικρόχολα παράπονα δονούν την ατμόσφαιρα σαν βουητό μελισσών. Σ' αυτό το περιβάλλον η Μερίντια, που αγωνίζεται να σώσει τη ζωή και το γάμο της, ξεθάβει παλιά μυστικά γύρω από το δικό της παρελθόν και ανακαλύπτει σοκαριστικές αλήθειες για την καινούρια της οικογένεια, που ωθούν την αγάπη, το κουράγιο και την πνευματική της ακεραιότητα στα όρια.