Το στοίχημα - Cruise, Jennifer (Εκδόσεις Μεταίχμιο, 2013)
Εκείνη ξέρει πως χάπι εντ έχουν μόνο οι ταινίες. Πώς να ελπίζει σε μια ευτυχή κατάληξη άλλωστε: ο άντρας που ζήτησε να τη βγάλει για φαγητό το έκανε μόνο και μόνο για να κερδίσει ένα στοίχημα. Βέβαια οφείλει να παραδεχτεί πως ο Κάλβιν Μόρισεϊ είναι κούκλος. Εκείνος ξέρει πως δεν πρόκειται να δεσμευτεί, ειδικά με μια γυναίκα τόσο γκρινιάρα όσο η Μιν Ντομπς, παρά τα σέξι παπούτσια της και την εξυπνάδα της. Στο τέλος της βραδιάς που περνούν μαζί είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούν. Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνους και έτσι πολύ γρήγορα η Μιν κι ο Καλ έχουν να αντιμετωπίσουν: παρεμβατικούς φίλους, έναν ζηλιάρη πρώην, μια αποφασισμένη ψυχολόγο, μια έξαλλη νύφη και περισσότερες ριψοκίνδυνες προκλήσεις απο όσες θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν, μαζί με το μεγαλύτερο στοίχημα όλων την άνευ όρων αγάπη.