Ανέκδοτα ποιήματα και πεζά - Σικελιανός, Άγγελος, 1884-1951 (Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ι.Δ. Κολλάρου, 1989)
Όταν, γλυκά η σελήνη το φως στέλλη, Δυο ανατολές στον κόσμον έχ' αυτή. Στον ουρανόν επάνω ανατέλλει, Και μέσα στην καρδιά του ποιητή.