Τα χρυσά μου βιβλία : το βιβλίο των εξερευνήσεων. - Zanini, Giuseppe (Τα Χρυσά μου Βιβλία, 1998)
ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ αποτελούν μια θεματική εγκυκλοπαίδεια για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και ιδιαίτερα των μικρών τάξεων. Είναι πρωτότυπη, με λίγα λόγια και άπειρες πολύχρωμες παραστατικές εικόνες, ώστε να εντυπώνονται εύκολα οι γνώσεις στα παιδιά. Κάθε τόμος είναι εντελώς ανεξάρτητος από τους άλλους. Η εγκυκλοπαίδεια: "ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ" έχει την πρώτη κυκλοφορία στην ελλάδα και είναι τόση η επιτυχία της που κυκλοφορεί σε 40 χώρες του κόσμου.