Μικρή εγκυκλοπαίδεια, - Herbold, Veronique; Fichaux, Catherine; Βρέττα, Σάντρα (Ανακαλύπτω τον κόσμο, 1995)
Αυτά τα υπέροχα μικρά βιβλία οδηγούν το παιδί στην πρώτη εξερεύνηση του κόσμου. . . Με σύντομα κείμενα, με γνώση κι ευαισθησία, με πολλές πολύχρωμες εικόνες, προσφέρουν την απόλαυση μιας μικρής εγκυκλοπαίδειας και τη χαρά της πρώτης βασικής βιβλιοθήκης.