Πετρώματα και ορυκτά - Parker, Steve, 1952- (Οι μικροί φυσιοδίφες, 1995)
- Ένα εγχειρίδιο απαραίτητο για το νεαρό ερευνητή της ζωής στην εξοχή - Ένας πρακτικός οδηγός για την παρατήρηση και την κατανόηση του κόσμου γύρω μας - Κατασκευές και ζωντανές αφηγήσεις ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΑ - Τι κοινό έχει το διαμάντι με τον άνθρακα - Γιατί η Γη μοιάζει με μήλο - Πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα σταλακτίτη - Ποια πετρώματα επιπλέουν και ποια λιώνουν.