Οδυσσέας Μούρ. - Baccalario, Pierdomenico 1974- (Οδυσσέας Μουρ, 2015)
Οσο η Ανίτα, ο Ρικ και ο Τζέισον αναζητούν με απόλυτη μυστικότητα το Χωριό που Χάνεται, στο Κίλμορ Κόουβ η Τζούλια συνειδητοποιεί ότι πρέπει πάση θυσία να βρει ένα αντίγραφο του μπλοκ του Μορίς Μορό αν θέλει να επικοινωνήσει με τους φίλους της για να τους βοηθήσει. Οι τέσσερις φίλοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στο χωριό και να σώσουν την τελευταία του κάτ......