Θεραπεύστε την υψηλή πίεση : μειώστε την αρτηριακή πίεση σε 8 εβδομάδες χωρίς φάρμακα - Kowalski, Robert E. (Εκδόσεις Διόπτρα, 2011)
Το κλινικά αποδεδειγµένο πρόγραµµα του Robert Kowalski βασίζεται στις πιο πρόσφατες έρευνες για τα αίτια, την εξέλιξη και τη θεραπεία της αρτηριακής πίεσης. Αυτό το απλό και εύκολα εφαρµόσιµο πρόγραµµα βασίζεται σε συµπληρώµατα διατροφής, βότανα, διατροφικές συµβουλές, σωµατική δραστηριότητα και στοιχεία από επιπρόσθετες προσεγγίσεις. Θα σας βοηθήσει να µειώσετε την αρτηριακή σας πίεση και, συνεπώς, την επικινδυνότητα για καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο. Αυτό το πρόγραµµα προάγει την υγεία και τη µακροζωία! Τώρα µπορείτε να φροντίσετε µόνοι σας την υγεία σας και να ρυθµίσετε την αρτηριακή σας πίεση µε φυσικό τρόπο - χωρίς φάρµακα και χωρίς να κάνετε περίπλοκες ή δύσκολες αλλαγές στις καθηµερινές σας συνήθειες.