Διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών - Κάτσικας, Σωκράτης Κ. (Πληροφορική, 2014)
Το κεντρικό θέμα του βιβλίου είναι τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Πληροφοριών. Γύρω από αυτό αναπτύσσονται ειδικότερα τα εξής θέματα: η ανάλυση και διαχείριση κινδύνων, το οργανωσιακό πλαίσιο της ασφάλειας πληροφοριών μέσα σε έναν οργανισμό, η επιχειρησιακή συνέχεια, η διαχείριση περιστατικών ασφάλειας, η ανάκαμψη από καταστροφή, η μέτρηση της ασφάλειας και, τέλος, ο έλεγχος και η πιστοποίηση ενός Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Πληροφοριών.