Η ποιμαντική διακονία κατά τους ιερούς κανόνας - Καψάνης, Γεώργιος Αν., Αρχιμανδρίτης (Αθώς, 1976)
Μέ τό βιβλίο αὐτό πραγματοποιεῖται μία θεολογική θεμελίωσις τῆς ποιμαντικῆς πράξεως τῆς Ἐκκλησίας στούς Ἱερούς Κανόνας.