Ξεκινώ το κόσμημα : η χαρά της δημιουργίας - Γεωργίου, Άννα (Μύρτος, 2013)
Ανακαλύψτε τις χάντρες σε όλες τις πολύχρωμες μορφές τους και δημιουργήστε τα δικά σας μοναδικά κοσμήματα. Γνωρίστε τις βασικές τεχνικές, τα εργαλεία καθώς και την ποικιλία υλικών από ημιπολύτιμους λίθους και μέταλλα μέχρι απλές γυάλινες χάντρες και κορδόνια. Αναλυτικές οδηγίες κι έγχρωμες εικόνες σας δείχνουν βήμα - βήμα τον τρόπο να κατασκευάσετε τα δικά σας μοναδικά σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια. Ένας απαραίτητος οδηγός για όλους όσους αγαπούν τις χάντρες.