Κωνσταντακάτος, Ε. Ε. (1959). Νόμισμα και εργασία: εάν οι πνευματικοί οδηγοί της Ανθρώπινης Κοινωνίας είναι τυφλοί και οι οδηγούμενοι είναι αδιάφοροι, πως θέλετε το τέρμα της πορείας μας να μη είναι η καταστροφή΄. Αθήναι: [χ.ό.].
Dyfyniad Arddull ChicagoΚωνσταντακάτος, Ελευθέριος Ε. Νόμισμα και εργασία: εάν οι πνευματικοί οδηγοί της Ανθρώπινης Κοινωνίας είναι τυφλοί και οι οδηγούμενοι είναι αδιάφοροι, πως θέλετε το τέρμα της πορείας μας να μη είναι η καταστροφή΄. Αθήναι: [χ.ό.], 1959.
Dyfyniad MLAΚωνσταντακάτος, Ελευθέριος Ε. Νόμισμα και εργασία: εάν οι πνευματικοί οδηγοί της Ανθρώπινης Κοινωνίας είναι τυφλοί και οι οδηγούμενοι είναι αδιάφοροι, πως θέλετε το τέρμα της πορείας μας να μη είναι η καταστροφή΄. Αθήναι: [χ.ό.], 1959.
Rhybudd: Mae'n bosib nad yw'r dyfyniadau hyn bob amser yn 100% cywir.