Νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, υποστηρικτικό υλικό για την πρόσληψη και την παραγωγή γραπτού λόγου για όλο το γυμνάσιο : με ανθολόγηση κειμένων : βιβλίο καθηγητή, γονέα (Εκπαίδευση, 2014)
Ο πρακτικός αυτός οδηγός παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ασκήσεων για την ενίσχυση των δεξιοτήτων της πρόσληψης και της παραγωγής γραπτού λόγου. Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου οι οποίοι είτε αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δυσγραφία, ελλειμματική προσοχή, υπερκινητικότητα) είτε στοχεύουν να βελτιώσουν την επίδοσή τους στα σχολικά μαθήματα. Προτείνεται και σε μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού για την προετοιμασία για το Γυμνάσιο. Απόρροια ενός τέτοιου προγράμματος είναι η βελτίωση της επίδοσης των μαθητών σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα, εφόσον ο γραπτός λόγος είναι το μέσο κατάκτησης της γνώσης για όλα τα μαθήματα.