Προβλήματα με πλάτη, μέση και αρθρώσεις : ένας πλήρης οδηγός για τη φροντίδα των αρθρώσεων και των μυών σας και την ανακούφιση από το στρές και τους πόνους - Davies, Kim (Εκδόσεις Κλειδάριθμος, 2008)
Οι περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν κάποια στιγμή της ζωής τους από πόνους στην πλάτη και τη μέση ή από ενοχλήσεις στα οστά, στους μυς, και τις αρθρώσεις τους. Ωστόσο, αν ξέρετε να φροντίζετε σωστά το σώμα σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτά τα φαινόμενα. Αν προσέχετε τη στάση του σώματός σας και αλλάξετε ελαφρώς τον τρόπο που οδηγείτε, εργάζεστε, τρώτε, και ασκείστε, μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας την ευκαιρία για μια ζωή γεμάτη υγεία και χωρίς πόνο.