Εισαγωγή στον τουρισμό : το τουριστικό μάνατζμεντ στον 21ο αιώνα - Page, Stephen J., 1963- (Βιβλιοθήκη τουριστικών επιστημών, 2006)
Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί μια πλήρη σύνθεση του τουρισμού, από τις απαρχές του μέχρι τις σημαντικές επιπτώσεις που έχει στην σημερινή παγκόσμια κοινότητα, το περιβάλλον και την οικονομία. Προκλητικό και διεγερτικό, αμφισβητεί τη συμβατική λογική και δημιουργεί στοχασμούς, σκέψεις και συζητήσεις με τη χρησιμοποίηση παραδειγμάτων από όλο τον κόσμο και μελετών περίπτωσης, όπως είναι οι επιπτώσεις των γεγονότων της 9ης Σεπτεμβρίου 2001 και της τρομακτικής επίθεσης στο Μπαλί.