Ιωάννης Γαβριήλ Μπόρκμαν - Ibsen, Henrik, 1828-1906 (Παγκόσμιο Θέατρο ;, 1977)
Το έργο πρωτοπαίχτηκε στην Ελλάδα από το Εθνικό Θέατρο, περίοδος 1975 - 76, σε σκηνοθεσία Αλέξη Μινωτή και με τους ηθοποιούς: Ελένη Χατζηαργύρη (Κα Μπόρκμαν), Βάσω Μανωλίδου (Κα Ρέντχαϊμ), Τζόλη Γαρμπή (καμαριέρα), Μιράντα Ζαφειροπούλου (Κα Βίλτον), Αλέξανδρο Αντωνόπουλο (Έρχαρτ Μπόρκμαν), Ράνια Οίκονομίδου (Φρίντα Φολνταλ), Αλέξη Μινωτή (Ιωάννης Γαβριήλ Μπόρκμαν), Λυκούργο Καλλέργη (Βίλελμ Φολντάλ).