Το κοτσύφι μου κι εγώ - Fournier, Antree-Paule (Παγκόσμια λογοτεχνία για παιδιά, 1978)
Πρόκειται για τη συναρπαστική ιστορία μιας φιλίας που αναπτύσσεται ανάμεσα σ ένα αγόρι, καθηλωμένο με ένα πόδι στο γύψο, ύστερα από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και σ ένα κοτσύφι που του χαρίζουν για να του κρατάει συντροφιά.