Γαλλική γραμματική στα ελληνικά - Βoΐλα, Βίβιαν (Perugia, 2014)
Η Γαλλλική Γραμματική στα ελληνικά περιέχει το σύνολο των γραμματικών και συντακτικών φαινομένων της γλώσσας, καλύπτοντας όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας, παρουσιασμένα με τον πλέον εύληπτο και κατανοητό τρόπο και πλήθος παραδειγμάτων. Από την πλευρά μας, ως εκδότες, επιθυμούμε το έργο αυτό να βοηθήσει όσους το χρησιμοποιήσουν, να αποτελέσει απαραίτητο σύντροφο στην εκμάθηση της γλώσσας και, -όπως όλες οι γραμματικές των εκδόσεών μας-, να αγαπηθεί και να αγκαλιαστεί από τους αναγνώστες.