Εικονογραφημένο γαλλο-ελληνικό λεξικό - Dralle, Anette (Εκπαίδευση, λεξικά / Πατάκης, 2014)
Ένα λεξικό απαραίτητο σε όσους μαθαίνουν γαλλικά ή ταξιδεύουν σε γαλλόφωνες χώρες! Περιέχει πάνω από 15.000 λέξεις και φράσεις που καλύπτουν κάθε θέμα (την καθημερινή ζωή, την εκπαίδευση, την εργασία, την ψυχαγωγία, τις μετακινήσεις, την υγεία κτλ.). Μάθετε να προφέρετε σωστά: Κάθε γαλλική λέξη ή φράση συνοδεύεται από οδηγό προφοράς. Πλουτίστε το λεξιλόγιό σας με τη βοήθεια των φωτογραφιών: Όταν συνδυάζονται με εικόνες, οι λέξεις εντυπώνονται καλύτερα στη μνήμη. Βρείτε εύκολα τη λέξη που ψάχνετε: Στο δίγλωσσο ευρετήριο μπορείτε να αναζητήσετε όλες τις λέξεις και φράσεις του λεξικού.