Το κοντολαίμικο κοτσύφι - Λαμπρέλλη, Ευαγγελία (Λογοτεχνία με πολύχρωμη εικονογράφηση / Πατάκη, 2015)
Μια στιγμή ησυχίας σ΄ έναν κόσμο γεμάτο τσακωμούς έδωσε τη δύναμη σ΄ ένα μικρό κοτσύφι να βγει απ΄ τ΄ αυγό του και να περπατήσει προς την αληθινή ζωή - πέρα απ΄ το χωράφι με τις τσουκνίδες που τσιμπάνε με τη χλεύη τους, πέρα από τον βάλτο όπου μπορείς να κολλήσεις για πάντα. Χάρη στη φιλία, έφτασε στη λιμνοθάλασσα - εκεί που πετάνε τα πουλιά. Για παιδιά (και μεγάλους) που θέλουν ν΄ ανοίξουν τα φτερά τους.