Βαθμολογίες - McLaughlin, Lauren (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και νέους : Μυθιστορήματα φαντασίας, 2015)
Φαντάζεσαι τη ζωή σου σε έναν κόσμο όπου μικροσκοπικές κάμερες παρακολουθούν την κάθε σου κίνηση και σε βαθμολογούν με βάση έναν αλγόριθμο; Φαντάζεσαι το μέλλον σου να εξαρτάται και από τη βαθμολογία των φίλων σου; Για ποιο λαμπρό μέλλον θα άξιζε άραγε να τους παρατήσεις; Και ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί που παρακολουθούν; Και τι είναι αυτά τα πρακτικά και ηθικά κριτήρια του συστήματός τους; Στις Βαθμολογίες θα βρεις ένα σωρό υλικά για να φανταστείς ένα μέλλον όπου η τεχνολογία δε σου δίνει μόνο ευκαιρίες, αλλά φτάνει να καθορίζει και όλη σου τη ζωή!