Το βιβλίο που σου εξηγεί τα πάντα για τους γονείς : γιατί σε βάζουν να τρως σπανακόρυζο και άλλα τέτοια - Boucher, Francoize, 1966- (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων / Πατάκης, 2015)
200% απαραίτητο! Ανακάλυψε επιτέλους γιατί οι γονείς σου είναι μοναδικά πλάσματα. Θα καταλαάβεις ότι, ακόμα κι όταν σε πρήζουν, το κάνουν ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ! Βραβείο καλύτερου βιβλίου του αιώνα από το περιοδικό Οικογένεια και Οικογενειακή Αρμονία!