30 ιστορίες περιμένοντας το Πάσχα - Mory, Catherine (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2014)
Ένα τέρας καταβροχθίζει σοκολατένια αυγά, ένα σοκολατένιο κοτοπουλάκι ψάχνει τη μαμά του στο δάσος με τις χίλιες παγίδες, μια κότα γεννά χρυσά αυγά, εκατοντάδες φτερωτές καμπάνες πετούν στον πασχαλινό ουρανό! Ένα πολύχρωμο βιβλίο που θα μας ταξιδέψει από τη χώρα μας, όπου η τρομερή γιγάντισσα απειλεί την ηρωίδα του παραμυθιού, στη Ρωσία της πριγκίπισσας Όλγας, στην Αρμενία του βασιλιά της σοκολάτας ή στην Ουγγαρία, στο Σουδάν και στην Ιερουσαλήμ την εποχή της σταύρωσης του Ιησού! Ένας χρωματιστός κόσμος γεμάτος ιστορίες και παραμύθια για όλους εμάς που περιμένουμε με ανυπομονησία το Πάσχα!