Η πριγκίπισσα Αλίκη και το κρυστάλλινο γοβάκι - French, Vivian (Τιάρα κλάμπ : Στον ασημένιο πύργο, 2008)
Η πριγκίπισσα Αλίκη και οι φίλες της θα πάνε σχολική εκδρομή στο περίφημο Βασιλικό Μουσείο. Η Αλίκη ονειρεύεται να φορέσει το διάσημο κρυστάλλινο γοβάκι της Σταχτοπούτας αλλά η κακιά πριγκίπισσα Ντάιαμοντ έχει άλλα σχέδια. .