Σάσα, η νεράιδα του σμαραγδιού - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες των πολύτιμων λίθων, 2007)
Χωρίς το μαγικό της πετράδι, η Σάσα, η νεράιδα του σμαραγδιού, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μαγεία των εικόνων για να δει το μέλλον. Όταν η Ρέιτσελ και η Κρίστι αρχίζουν να βλέπουν εικόνες από το μέλλον, καταλαβαίνουν ότι το σμαράγδι δεν πρέπει να βρίσκεται πολύ μακριά..