Βιολέτα, η μοβ νεράιδα - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες των χρωμάτων ;, 2005)
Η Βιολέτα, η μοβ νεράιδα, γυρίζει ασταμάτητα γύρω γύρω. Άραγε τα πολύχρωμα ξύλινα αλογάκια θα καταφέρουν να οδηγήσουν τη Ρέιτσελ και την Κρίστι στην τελευταία νεράιδα;