Σοφία, η νεράιδα του Σαββάτου - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες της εβδομάδας ;, 2007)
Η Κρίστι και η Ρέιτσελ θα λάβουν μέρος σε μια επίδειξη μόδας. Μόνο που δεν έχει και πολλή πλάκα χωρίς τη χαμένη σημαία της Χαρούμενης Εβδομάδας. Η Σοφία, η νεράιδα του Σαββάτου, χρειάζεται τη βοήθεια των κοριτσιών για να τη βρει, ώστε η μέρα να είναι χαρούμενη για όλους.