Ιστορικός άτλας της μεσαιωνικής Ευρώπης - Konstam, Angus (Σαββάλας, 2005)
Στο βιβλίο "Ιστορικός 'Ατλας της Μεσαιωνικής Ευρώπης" τα παιδιά θα ενημερωθούν για τη ζωή στην Ευρώπη του Μεσαίωνα. Θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ότι ο Μεσαίωνας, που συχνά είναι συνώνυμος με την εποχή της οπισθοδρόμησης, ήταν ταυτόχρονα μια εποχή δυναμικής εξέλιξης που συνέβαλε στην ανάπτυξη του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού. Τα κείμενα είναι γραμμένα με τρόπο απλό και κατανοητό, ενώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και οι ειδικά σχεδιασμένοι χάρτες κάνουν τη μελέτη γόνιμη και ευχάριστη.